Renovering av trappor

Renovering av trappor

En trappa är inte bara ett måste för att ta sig upp och ner mellan våningar i ett hem, den kan även bli en riktigt snygg inredningsdetalj. Trappstegen är det första som slits ut på en trappa, därför är det ofta onödigt att byta ut hela trappan. I de allra flesta fall räcker det med en bra utförd renovering för att uppnå ett nytt och fräscht resultat. Att renovera en trappa är dessutom mer ekonomiskt och miljövänligt än att bygga en helt ny vilket är bra för både din plånbok och för miljön.

Anlita en firma vs. renovera trappa själv

Att renovera en trappa är inte en enkel uppgift, det kräver en hel del planering, kunskap och tid. Idag säljs det trapprenoveringskit där du själv mäter och kapar trappstegen. Beroende på vad du har för utgångsläge (exempelvis matta, trä, vinylmatta) är det olika typer av förarbete som behöver göras. Ett enda felaktigt mått kan göra att trappan inte alls blir som du tänkt dig och leda till onödigt dubbelarbete. Det går absolut att renovera en trappa på egen hand men vill du säkerställa att din trappa blir exakt som du drömmer om kan det vara klokt att anlita en firma som gör jobbet åt dig. En firma som sysslar med just renovering av trappa är formtrappan.se. Med deras hjälp kan du vara säker på att trappan blir precis som du vill ha den.

Företag inom renovering av trappor

Formtrappan är Sveriges ledande företag inom renovering av trappor. De erbjuder sina tjänster runt om i hela Sverige och i delar av Norge. Trapporna tillverkas på ett klimatsmart sätt i fabriker i Västerås. Du som kund får alltid tre års garanti på din trappa från Formtrappan.

Hur går processen till?

Formtrappan kan utföra renovering av alla typer av av trappor. De gör alltid ett kostnadsfritt hembesök där ni tillsammans går igenom dina önskemål och funderingar. Efter uppmätning med deras unika digitala verktyg får du en offert på ett fastpris för just din trappa. Offerten som du mottager är inte bindande på något sätt. Efter bekräftelse av offerten tillverkas dina trappsteg i deras fabrik i Västerås. När trappstegen är färdig tillverkade levereras och monteras din trappa. Både mätning och montering utförs alltid av kunniga lokala montörer. Monteringen går så snabbt som mellan 4-6 timmar och du kan börja använda din trappa samma dag.

Att renovera en trappa är ett roligt och enkelt sätt att liva upp hemmet så länge det görs på rätt sätt. Att göra jobbet själv kan, beroende på din kunskap och ditt engagemang, bära eller brista. Vill du vara säker på att få ett bra resultat kan du anlita en professionell och kunnig firma som hjälper dig genom hela processen.

'

Hör av dig till oss

Hör av dig till oss för att veta mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt projekt!

Kontakt

info [at} hemsidor24.se

Adress

Ytterbyvägen 5
442 30 Kungälv