Magento – En e-handelsplattform att lita på

Det finns ett stort utbud av e-handelsplattformar och ibland är det svårt att veta vilken man ska välja. Det beror ofta på vad du har som krav och vilka funktioner du behöver i din webshop. Om du letar efter en stabil plattform som du kan skala din verksamhet i så rekommenderar Magento.

Magento är en e-handelsplattform med open-source lösning vilket betyder att ni äger all er kod själva. Magento är ett system med alla inbyggda funktioner som krävs för att ha en fungerande webbshop. Om man behöver mer avancerade lösningar så finns det även plugins man kan installera som täcker i princip alla behov man behöver.

Behöver du support för Magento?

Vi rekommenderar att kontakta Dahlquist.nu om ni behöver duktiga Magento-utvecklare. Dom har lång erfarenhet av Magento och är en certifierad Magento-byrå. Dahlquist hjälper er med allt från att starta en ny e-handel på Magento till rådgivning kring hur ni kan öka er försäljning på er befintliga E-handel.

Byta till Magento?

Har ni en webbshop idag i någon annan e-handelsplattform som t ex Jetshop, Wikinggruppen, Askås, Texttalk och WooCommerce? På Dahlquist.nu hjälper dom er migrera er gamla sida till Magento.

Passar Magento för ert företag?

Magento passar för alla som har en e-handel och som har ambition att växa med sin e-handel. Magento är så pass stabil plattform att den passar dig oavsett om du omsätter 5MSEK eller 100MSEK. Det finns även bra stöd för att lägga till olika marknader/språk och att koppla din e-handel till olika marknadsplatser. Det finns ofta färdiga integrationer till PIM, fraktbokningssystem, marknadsföringssystem och andra system som är nödvändiga för din e-handel.

'

Hör av dig till oss

Hör av dig till oss för att veta mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt projekt!

Kontakt

info [at} hemsidor24.se

Adress

Ytterbyvägen 5
442 30 Kungälv