Tips på extraknäck

Sparar du till en resa, en upplevelse eller bara vill tjäna lite extra pengar? Det finns ett flertal olika sätt du kan gå tillväga för att höja din inkomst. 

Sälj av dina saker 

Du har säkert en hel del saker i ditt hem som du inte har någon nytta eller användning för. Kläder, skor och inredning i bra skick är saker som ofta går att sälja. Det finns hur många olika sajter och appar som helst där du enkelt och smidigt kan lägga upp dina överblivna saker och få bra betalt. Det finns dessutom tjänster där du kan skicka in dina kläder och accessoarer och låta ett företag sköta jobbet med annonsering, fotografering, kontakt och så vidare. I det fall tar företaget en del av den försäljningsintäkt som dina saker genererar. 

Hyr ut i andrahand 

Har du möjlighet att bo på ett annat ställe under en längre tid eller har en lägenhet eller dylikt som står ledig och du kan hyra ut är det en utmärkt inkomstkälla. Att hyra ut en lägenhet i andrahand är väldigt vanligt idag men det finns mycket som man behöver tänka på för att uthyrningen ska bli så smidig som möjligt. Hos Samtrygg kan du skapa en annons för ditt hem och där kan du även hitta all information du behöver innan du hyr ut ditt boende. Se till att du har rätt information och alla delar klart för dig om hur du hyr ut i andrahand innan du tar in din första hyresgäst. 

Jobba extra hemifrån 

På senare tid kan det allra mesta inom många yrken och branscher, skötas över nätet via en dator. Har du talang för till exempel att skriva, spela gitarr eller är du väldigt bra på matematik har du möjlighet att arbeta med denna typ av tjänster hemifrån. Det finns många som behöver läxhjälp eller vill gå på lektioner av alla möjliga olika slag men som inte kan eller har eller viljan att göra det fysiskt utan hellre tar hjälp via nätet. 

Kom ihåg att vilket sätt du än väljer att dra in mer pengar är det alltid bra att kolla upp vad som gäller när det kommer till skatter och deklaration.  

'

Hör av dig till oss

Hör av dig till oss för att veta mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt projekt!

Kontakt

info [at} hemsidor24.se

Adress

Ytterbyvägen 5
442 30 Kungälv